23 Mayıs 2016 Pazartesi

Bir İç Ses'in Hatıra Defteri (1)

1- "Bazı kadınlar, Starbucks kahveleri gibi. Bazı kadınlarla takılmak, Starbucks'da kahve içmek gibi."

**
2-
 "Bana hiçbir şeye inanmadığımı söyledi. Oysa ki ben, kendimi inanmayan biri olarak görmüyorum. Ben kendimi inanmayan biri olarak değil, inanmak isteyen, inanmaya ihtiyaç duyan ancak neye inanacağını bilmeyen biri olarak görüyorum."

**

3-"Sinema okuyan korkunç bir nesil yetişiyor. Sinema okulları okumayan, izlemeyen, izlediğinden anlamayan insanlarla dolu. Marjinal giyinmek ve marjinal mekanlara gitmek dışında okuduğu bölümle ilgisi olmayan insanlar var. Peki onlar neden sinema okuyor? Çünkü sanat çevresine yakın olmak, onlara sinemadan daha çekici geliyor. Sinema okullarına girmek için sinemayı gerçekten sevmek ve istemek şart koşulmalı, yoksa böylesi beni hem üzüyor hem de üzdüğü kadar sinirlendiriyor."

**

4-"Eğer entelektüel bir çevrede büyümeyen bir insansanız, sahte entelektüelliğe bürünmemek için dikkatli olmanız gerekir. Eğer entelektüel bir çevrede büyümeyen bir insansanız, daha dikkatli olmanız gereken şeyler vardır. Bir sanatçının nasıl telaffuz edileceğini iyi bilmeniz gerekir. Eğer nasıl telaffuz edileceğini bilmiyorsanız, dahil olduğunuz entelektüel toplulukta o ismin nasıl telaffuz edildiğini söyleyerek sizden daha entelektüel olduğunu kanıtlamak isteyen birileri daima olacaktır."

**

5- "Porno sitelerinin hala parayla üyelik istemesini bir türlü anlayamıyorum. Hepimizin hemen hemen her sosyal medya sitesinde bir hesabı var ve bu hesaplarda hepimiz mastürbasyon yapıyoruz zaten.."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder